21 April 2015

PENDERHAKAAN TERHADAP SULTAN PERAK

Satu memorindum akan diserahkan kepada Sultan Perak pada tarikh yang akan ditetapkan nanti akan diadakan di Istana Iskandariah Kuala Kangsar. Jemput semua datang turun beramai2 bagi menyokong #Perhimpunan604 #DaulatTuanKu604

Perhimpunan 604, mengajak rakyat menilai sendiri untuk membezakan kepimpinan yang tidak menghormati institusi Raja Melayu, CONTOH nya Kesultanan Perak yang telah dicabuli pembangkang dengan secara biadapnya apabila Ahli-Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) pembangkang  bertindak berpakaian serba hitam pada istiadat perasmian sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak penggal pertama 2015. 

Persidangan pertama kalinya dirasmikan oleh Sultan Perak Raja Nazrin Shah selepas kemangkatan Sultan Perak Almarhum Tunku Sultan Azlan Shah Almaghfurlah. Bayangkanlah kebiadapan yang ditunjukkan kepada Sultan kita.... walhal Sultan melambangkan maruah bamgsa melayu!

Selain itu, Perhimpunan 604 juga akan memohon tuntutan supaya menarik darjah kebesaran yang telah diberikan kepada Ahli-ahli Dewan (ADUN) pembangkang berikutan kebiadapan yg dilakukan terhadap Sultan Perak.

Perhimpunan 604 juga akan menggesa pihak pembangkang Perak membuat permohonan maaf secara terbuka kepada pihak istana terutamanya Sultan Perak. Kesultanan Melayu terutama Sultan Perak patut di bela supaya tidak berlaku pada Negeri yang lain.

Jom kita turun ramai2 tunjukkan taat setia kepada Raja dan Negara!!! Jangan sampai Raja kita dijadikan boneka penghinaan mereka.

BANGKIT MELAYU BANGKIT.... 

DEMI KEDAULATAN KESULTANAN MELAYU...

DAN MARUAH BANGSA MELAYU!!!

#DaulatTuanKu604
#Himpunan604

#keris2314ILMU

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete